De har sagt ja til et job, der ikke længere er der.

De svenske OL-stjerner Fredrik Petersen og Kim Andersson er begge skiftet til AG København frem mod den nye sæson. Men i dag blev deres nye arbejdsplads begæret konkurs, og de blev fritstillet.

"Det er klart, jeg er skuffet. Men nu er jeg her ved OL, og det forholder jeg mig til," siger Fredrik Petersen til sporten.tv2.dk efter Sveriges sejr over Storbritannien i OL-turneringen tirsdag eftermiddag.

Føler du dig ført bag lyset?

"Bag lyset og bag lyset... Jeg blev købt ud af min kontrakt i BSV, og jeg havde forhåbning om at spille i AG og måske vinde Champions League. Men det skal jeg ikke mere," siger en fåmælt Petersen, der nu skal finde ud af, hvor han i stedet skal spille.

"Det ved jeg ikke. Jeg koncentrerer mig om at spille OL, og så må vi tage det andet bagefter," siger svenskeren.

Det er bare et arbejde
Også Kim Andersson, som AG København for kort tid siden købte i tyske THW Kiel, skal ud og finde nyt arbejde.

"For tre måneder siden fik jeg at vide, at vi skulle vinde Champions League, og alt var godt. Og i dag får jeg at vide, at det er slut. Jeg synes, det er tragisk. Men det er jo for hele holdet," siger Anderssson, der ærgrer sig over, at han ikke kommer til at spille i den danske liga.

Men fremtiden virker ikke til at bekymre ham synderligt.

"Jeg spiller OL til den sidste kamp, og så må vi se, hvad der sker. Men jeg er absolut ikke bekymret. Det er bare et arbejde, og livet går videre. Jeg er rask og har min familie," siger Kim Andersson til sporten.tv2.dk

Flere andre stjerner fra AG København er i øjeblikket til OL. Det gælder - udover selvfølgelig danske Mikkel Hansen - svenskeren Niclas Edberg og de to islændinge Snorri Gudjonsson og Arnor Atlason.