Normalt sidder han så meget på bænken, at han må få ondt bagi.

Men i håndboldherrernes gysersejr på 24-23 var det for en gangs skyld Marcus Cleverly, der havde en hovedrolle.

Eller det vil sige - han tog den. For Cleverly begyndte som altid på bænken, da han kom hurtig ind allerede i første halvleg og stod blændende fra den første bold.

"Man er jo ikke den, ansvaret ligger på, sådan som det er nu. Vi vil jo allesammen gerne have lidt mere ansvar, og det kan man da også håbe, at man har bidraget til nu," siger Cleverly efter sin fantomkamp, hvor han havde 12 regulære redninger.

"Jeg tror da umiddelbart, at det har givet Ulrik en lille smule mere tillid (til mig, red.). Men jeg er jo stadigvæk relevant ny på holdet i og med, at jeg ikke har spillet så meget. Så er der også lidt mindre tillid. Så det er jo bare dejligt, hvis man føler, at træneren kan stole lidt mere på en. Og det håber jeg da, at jeg har bidraget lidt mere til i dag," siger reservemålmanden.

Danmark har nu to sejre efter to kampe og er så godt som sikker på en OL-kvartfinale.