BMC Racing Team er registreret i USA, men holdet har base i Schweiz. Og her må der blive tænkt store og meget positive tanker, for det er en imponerende rytterliste, holdet kan fremvise i 2012.

Først og fremmest skal BMC Racing Team prøve noget, det aldrig har prøvet før: At komme til Tour de France med den forsvarende mester på holdet. Cadel Evans imponerede i 2011 med sin insisterende og stærke kørsel i bjergene, og på den afsluttende enkeltstart var australieren suveræn. Og Evans må igen betegnes som en af favoritterne til den samlede sejr i Tour de France.

Evans er dog ikke ene om at modtage opmærksomheden på BMC – før denne sæson hentede man de to endagsløbsspecialister Philippe Gilbert og Thor Hushovd til holdet. Hushovd har været ramt af sygdom og været langt fra at præstere noget som helst i år, og han er ikke at finde på Tour-holdet. Men det er Gilbert, der dog også har været en skygge af den rytter, der i 2011 var historisk dominerende i forårsklassikerne.

Det amerikanske talent Tejay van Garderen er også en del af BMC’s Tour-hold, og han bliver god hjælp for Cadel Evans i bjergene. Van Garderen bliver af flere sammenlignet med Lance Armstrong på grund af sin selvsikre mentalitet, og han spås en stor fremtid.