Tempokongen Fabian Cancellara er den mest rutinerede af alle i Tour-feltet udi disciplinen at trække den gule førertrøje over hovedet. Og med 100 kilometers enkeltstart at se frem til, fristes man til at spørge, om han har tænkt sig at vinde Tour de France i år.

"Nej, slet ikke. Touren er ikke noget, jeg har som mål at vinde. Touren er en drøm, og en drøm er ikke et mål," svarer han noget kryptisk og sender favoritværdigheden videre:

"Sådan et mål er noget, andre ryttere som Scleck, Klöden, Wiggins og Cadel (Evans, red.) har - jeg gør bare noget andet. Nu har jeg haft den gule trøje i 26 dage, og det er dejligt," siger han og roser sit hold, der indtil nu har hjulpet ham til fem dage i den gule trøje i dette års Tour.

"Vi gør, hvad vi skal. Endnu en helt normal dag i gult er overstået - i morgen starter endnu en."

Schweizeren kører i morgen sin 27. Tour-etape i den gule førertrøje. Det har ingen aktive ryttere gjort flere gange end ham. Belgieren Eddy Merckx har rekorden med imponerende 96 gule trøjer. Lance Armstrong er nummer to med 83.