Lance Armstrong er i strid modvind i den internationale cykelverden, efter hollandske avis De Telegraaf torsdag morgen skrev, at fire tidligere holdkammerater har vidnet mod ham i en sag om dopingmisbrug.

Men nu sender den amerikanske syvdobbelte Tour de France-vinder en ny stikpille til det amerikanske antidopingagentur USADA, der har indledt en sag mod ham, og som ifølge den hollandske avis bruger de fire rytteres vidneudsagn imod ham.

"Lad mig lige forstå det rigtigt... Kom ind og fortæl USA Antidoping præcis hvad de gerne ville høre og få immuitet, annonymitet og muligheden for at fortsætte med at køre det størsteløb i cykelsporten," skriver han på Twitter og henviser til, at George Hincapie, Levi Leipheimer, Christian Vande Velde og David Zabriskie, der ifølge avisen har vidnet mod ham, alle deltager i dette års Tour.

"Det her handler ikke om, at USA Antidoping vil gøre rent i cykelsporten - det er snarere selektiv retsforfølgelse, der oser af blodhævn," raser Armstrong.

USADA ønsker ikke at kommentere, hvem de har modtaget vidneudsagn fra i sagen.