Garmin-Sharp-sprinteren Tyler Farrar, der efter dagens etape i arrigskab efter sit tredje styrt på tre dage angreb Argos-Shimanos bus for at få fingrene i Tom Veelers, kan være færdig i Touren. Det frygter hans sportsdirektør Allan Peiper, der er usikker på Farrars lyst til at fortsætte:

"Hvis der ikke er noget brækket - men jeg ved ikke, hvordan hans moral har det," sagde han ifølge cyclingnews.com efter dagens etape.

"Han sagde i aftes, at han var så langt nede, som han kan komme, så hvis han var så langt nede i aftes, er det svært for ham," uddyber Peiper.

Efter styrt tre dage i træk har Tyler Farrar, der i øvrigt ikke har vundet et cykelløb hele året, ikke meget tilbage i Tour-posen - hverken psykisk eller fysisk, fortæller Peiper:

"Han har mistet så meget hud, han har brændmærker over hele brystet fra dæk for to dage siden. Så har han skrabt huden af sin ryg i går. Han har kun et ben, der ikke er skadet, så jeg ved ikke, hvordan han har det i aften. Han er hård, og han har brækket knogler, siden han var dreng, men det her kan være for meget for de fleste at overleve."