TV 2 Sportens cykelekspert Henrik Jul Hansen gør lageret op på Tour de France' første hviledag. To klassementsaspiranter har skuffet og ikke levet op til forventningerne, mens en helt håndfuld store ryttere har været plaget af uheld.

De negative:

Andreas Klöden

"Han har ikke kunnet køre med hverken i bjergene eller på enkeltstarten. At han skulle være reservekaptajn på RadioShack Nissan kan vi godt glemme."

Tejay Van Garderen

"Han kørte en god enkeltstart, men han har ikke kunnet støtte Cadel Evans i bjergene indtil nu. Han har ikke kørt med, lige som Chris Froome har gjort. Det er jo lige gyldigt, at han nu ligger nummer otte. Han burde i stedet sidde med Evans til den sidste stigning."

De uheldige:

Samuel Sanchez

"Han måtte ud af løbet efter en forfædeligt styrt. Det er meget ærgerligt, for han var en af dem, der var udset til at skulle angribe Bradley Wiggins og resten af englænderne på Sky."

Alejandro Valverde

"Han har egentlig bare ligget mere i asfalten, end han har siddet i sadlen."

Jurgen van den Broeck og Jelle Vanendert

"De to belgiere har haft maskinskader de mest uheldige tidspunkter. De har været stærkt kørende, når det gik opad, men har været drillet af punkteringer og tekniske uheld."

Tony Martin

"Han er jo ikke nogen klassementsrytter, men han er bare en stor profil i løber, og en skade i den ene hånd ødelagde hans forberedelser til enketlstarten, som han kom for at vinde. På selve enkeltstarten blev han så ramt af teknisk uheld med en punktering, lige som han også gjorde på prologen."