Bradley Wiggins i den gule trøje var på fredagens etape udsat for en træls oplevelse, da han blev brændt på sin arm af nogle fans, der kom for tæt på.

De unge cykelfans kom - flagrende med hvad der kunne ligne signalrøg i hænderne - så tæt på feltet og Wiggins, at han blev ramt. Se selv på billederne ovenfor, hvor man kan ane, at Wiggins bliver ramt - og bagefter kigger på sin arm.

Efter etapen sagde Wiggins ifølge Ekstra Bladet sådan her:

"Jeg blev ramt på armen af et romerlys. Jeg brændte mig en lille smule, men er ellers ok."

Efter episoden kastede feltet ifølge Bradley Wiggins flasker efter de ivrige Tour de France-fans og fik så rigeligt fortalt, at de ikke var tilfredse med situationen. I første omgang lød det ifølge Ekstra Bladet, at der var tale om romerlys - på billederne ser det ud til at være signalrøg.